• Contacteer ons! 056 98 06 34
Elektriciteit en domotica op maat

Vlotte keuring van elektriciteit in uw woning

De keuring van de huishoudelijke elektrische installatie heeft tot doel de veiligheid van personen en het behoud van goederen te garanderen. Laat de keuring van uw elektriciteit regio Waregem dan ook over aan een vakman die perfect weet waar hij mee bezig is en kies voor Electronico.

Hoe gaan we te werk

De schema's worden gedetailleerd nagekeken tijdens de administratieve controle. Daarna volgt de visuele controle vergelijken en we de schema’s met de reële toestand. We bekijken eveneens of het elektrisch materiaal correct gebruikt en geplaatst is.

De differentieelschakelaars worden vervolgens getest tijdens de controle door beproeving.

Tot slot is er een controle door meting, we voeren dan een aardings-, isolatie-, foutlusimpedantie- en continuïteitsmeting uit.

Verplichting

Uw elektrische installatie in uw woning moet verplicht gekeurd zijn om verzekerd te zijn tegen brand. Indien dit niet het geval is, wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak met ons. Wij zorgen er dan voor dat de keuring van uw elektriciteit te Waregem zo snel mogelijk kan uitgevoerd worden om risico’s te beperken.

Contact

U kunt ons steeds bereiken via mail of ons bellen voor een afspraak. Ook voor voorafgaande elektriciteitswerken staan wij paraat!

Onze diensten

Domotica

Elektriciteitswerken

Verlichting

Videofonie-parlofonie

Top